Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Arthroboswell 180 tbl.

Brand: Nutricius Cod: z4612 Supliment alimentar

Descriere

Produs Arthroboswell conține un extras din rasina de copac Boswellia serrata, care are un efect benefic asupra întregului sistem musculo-scheletice. Acesta prezintă, de asemenea, efecte antioxidante puternice.

Aviz

Supliment alimentar. Care nu sunt destinate copiilor, gravide și femeile care alăptează. Acest produs nu este conceput ca un substitut pentru o dieta variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Ocazional poate provoca reacții alergice la persoanele sensibile la anumite ingrediente. În aceste cazuri, nu mai luați. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A se păstra la 25 ° C. A se feri de inghet si raze de soare directe. Depozitați într-un loc uscat.

Compoziție

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Nutricius

Proprietar al NUTRICIUS. r. despre. farmacistul, al cărui scop este de a produce mii de diferite tipuri de suplimente alimentare, dar devine informații de la practica și să se concentreze pe producția de suplimente alimentare de calitate care pacientii necesita farmacii. Produsele sunt fabricate din 100% surse pure și certificate. Producția de suplimente alimentare NUTRICIUS efectuat în laborator în conformitate cu standardele de igienă stricte.

...Mărimi
Nutricius
zile
:
ore
:
minute
:
secunde