Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brațară Bandy SLI44

Brand: Sector Jewels
Piele brățară de brand Sector bijuterii. Brațară Acesta este compus din trei porțiuni tricotate cu diferite forme și are o lungime de 20 cm, care se poate optimiza în continuare lungimea este de… Descriere și parametrii

Descriere

Piele brățară de brand Sector bijuterii. Brațară Acesta este compus din trei porțiuni tricotate cu diferite forme și are o lungime de 20 cm, care se poate optimiza în continuare lungimea este de aproximativ 23 cm. Pentru brățară simplitatea poate fi combinat cu alte bratari Sector bijuterii de brand perfect completează sau urmăriți aceeași marcă .

Parametrii

Culoare
de oțel, negru
Finisaj de suprafață
Luciu
Greutate
22 g
Lățime
1,2 cm
Lungime
20 cm
Material
piele, oțel chirurgical
Fixare
carabină
zile
:
ore
:
minute
:
secunde