Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cercei Brili 22364RG

Brand: Oliver Weber
pietre de cristal fine cu un diametru de 0,6 cm. Aceste cercei sunt potrivite pentru orice ocazie si orice forma fetei. Cercei pietre formează baza fiecărei bijuterie. Cristale Swarovski clare adăuga… Descriere și parametrii

Descriere

pietre de cristal fine cu un diametru de 0,6 cm. Aceste cercei sunt potrivite pentru orice ocazie si orice forma fetei. Cercei pietre formează baza fiecărei bijuterie. Cristale Swarovski clare adăuga cercei sparkle minunat.

Lima - Praga - Las Vegas - Monte Carlo ...
... Călătorie în jurul lumii cu brand de bijuterii Oliver Weber pentru primavara / vara 2015. Cu aceste cercei versatil vor ajunge în centrul istoric din Praga.

Parametrii

Culoare
transparent, aur roz
Finisaj de suprafață
Luciu
Lățime
0,6 cm
Material
metal comun, cristale Swarovski
Instalare
cristale Swarovski
Fixare
închizătoare detaşabilă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde