Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Cercei din aur alb cu cristale 239 001 00821 07 - 1,55 g

Brand: Brilio Cod: sBR0724

Descriere

  • Cercei de aur dupa marca Brilio .
  • Realizat din aur alb,
  • montate bogat cristale clare
  • aceste cercei pentru a evidenția frumusețea.
  • Bucurați - vă de această piesă romantică!

Parametrii

Material
aur deschis 585/1000, cristal
Instalare
Cristal
Finisaj de suprafață
Luciu
Culoare
transparent, aur deschis
Lungime
1.8 centimetri
Lățime
0,7 cm
Greutate aproximativă
1,55 g
Fixare
șurub
Brand: Brilio

Frumos, de lux, și la un preț accesibil - cum ar fi Briliante marca de bijuterii. Marca Pur cehă se concentrează pe producția de bijuterii de aur în aur galben și alb. Cercei de turnare, inele și pandantive sunt folosite de bijutieri zirconiul cehi, care sunt la fel de frumoase ca și orice alte pietre prețioase, dar prețul lor este incomparabil mai mic.

Bijuterii de aur la preturi fantastice

Inele de aur montat singur zircon sunt foarte populare ca inele de logodna, coliere, pandantive de aur rândul său, ca un cadou pentru aniversarea sau ziua de naștere, cercei alege orice femeie, indiferent de vârstă și durata de păr. Pietre de aur, inele și cercei pandantiv sunt frecvente.

Lasă-te fermecat de bijuterii uimitoare la prețuri mari!

Brilio