Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cercei Favour 22394

Brand: Oliver Weber
cercei mici de rodiu, care scoate în evidență farmecul purtătorului. Ele oferă un nivel ridicat de sclipici cristale Swarovski clare. Cercei lungime este de 1,1 cm. Dacă sunteți în căutarea pentru o… Descriere și parametrii

Descriere

cercei mici de rodiu, care scoate în evidență farmecul purtătorului. Ele oferă un nivel ridicat de sclipici cristale Swarovski clare. Cercei lungime este de 1,1 cm. Dacă sunteți în căutarea pentru o completare fină și de a ajunge la aceste cercei lucioase.

Stratul de suprafață de rodiu - crește rezistența de bijuterii și reduce posibilitatea apariției reacțiilor alergice.

Lima - Praga - Las Vegas - Monte Carlo ...
... Călătorie în jurul lumii cu brand de bijuterii Oliver Weber pentru primavara / vara 2015. Cu aceste cercei versatil vor ajunge în centrul istoric din Praga.

Parametrii

Culoare
de oțel, transparent
Finisaj de suprafață
Luciu
Lungime
1.1 centimetri
Material
metal comun, cristale Swarovski
Instalare
cristale Swarovski
Fixare
închizătoare detaşabilă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde