Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Colier Class 11548G

Brand: Oliver Weber
colier fermecător cu perla. Pandantiv este de aproximativ 3,5 cm în lungime și este format din perla sintetice. tag-ul ochet este echipat cu cristale Swarovski transparente. Lungimea lanțului de fin… Descriere și parametrii

Descriere

colier fermecător cu perla. Pandantiv este de aproximativ 3,5 cm în lungime și este format din perla sintetice. tag-ul ochet este echipat cu cristale Swarovski transparente. Lungimea lanțului de fin în aur de 40 cm si poate fi extins cu aproximativ 3 cm. Combinația ideală creează cu cercei elegant dual 22417G.

Lima - Praga - Las Vegas - Monte Carlo ...
... Călătorie în jurul lumii cu brand de bijuterii Oliver Weber pentru primavara / vara 2015. Cu acest colier elegant va ajunge în centrul istoric din Praga.

Parametrii

Culoare
aurie, transparent, cu perle, alb
Finisaj de suprafață
Luciu
Lungime
40 cm
Material
cristale Swarovski, metal comun, perle artificiale
Instalare
cristale Swarovski
zile
:
ore
:
minute
:
secunde