Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Colier din oțel pentru bărbați Stoneage BOG04

Brand: Brosway
Colier din oțel Brosway din colecția Stoneage , din oțel inoxidabil de înaltă calitate 316L, pandantivul este mat și lucios, finisaj negru, oțel lant oțel, colier stilat pentru barbati. De la piatră… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

 • Colier din oțel Brosway din colecția Stoneage ,
 • din oțel inoxidabil de înaltă calitate 316L,
 • pandantivul este mat și lucios,
 • finisaj negru,
 • oțel lant oțel,
 • colier stilat pentru barbati.

De la piatră la oțel
El a observat că piatra este tare și are muchii ascuțite. El a început să o folosească nu numai ca o armă, ci și ca instrument pentru o mai bună prelucrare a alimentelor - în special a cărnii și a pielii animalelor. Au trecut câteva mii de ani că strămoșii noștri au trecut de la piatră la metal. Designerii mărcii italiene Brosway, totuși, au decis să renunțe la cea mai lungă perioadă a istoriei omenirii - un moment de piatră - tribut, printr-o colecție de bijuterii de oțel pentru bărbați cu numele distinctiv Stoneage . Pandantivele colierelor, brățărilor și inelelor evocă dungile legate de piatră din piele, care se leagă de partea superioară sau de capătul suliței. Întoarceți-vă la rădăcini cu această colecție de bijuterii extraordinare.

  Parametrii

  Culoare
  negru, de oțel
  Finisaj de suprafață
  Mat, Luciu
  Greutate aproximativă
  9,6 g
  Lungime
  49 cm
  Material
  oțel chirurgical
  zile
  :
  ore
  :
  minute
  :
  secunde