Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cerb mare roșu Mireille II. - LUCRAREA d-nei T. KUCHAŘOVÉ

Brand: Deers Cod: sDR0483

Descriere

Gentle doamnă care iubește pentru a decora, dar chiar mai fericit pentru a ajuta. Prin urmare, fiecare cumpără o frânghie împreună va sprijini Tatana Kucharova Fundația frumusețe de ajutor. Mai exact, proiectul de la domiciliu, fără griji, care ajuta persoanele în vârstă să continue să trăiască în mediul lor de origine.

Informații suplimentare

  • Din moment ce fiecare doe este original si manual, pot fi ușor diferite de imagini (forma, culoare sau șirag de mărgele tăiate).

Parametrii

Material
mărgea, cristale Swarovski, metal comun, piele sintetică
Instalare
cristale Swarovski
Finisaj de suprafață
Luciu
Culoare
transparent, roșu , argintie, curcubeu
Lungime
8,5 centimetri
Lățime
5,5 cm
Greutate aproximativă
6 g

Produkt je také v sekcích

Brand: Deers

Din spatele brandului sta Deers bijuterii încântătoare tânără talentată designer de Cehia Kamila Písaříková. Cerbi marca pe piata din 2009, dar s-au jelínci în vânzare începând cu anul 2005. Fiecare bucată de Deers de brand de bijuterii se face manual cu cea mai mare grijă. Efectivele Copyright de Deers cerb sunt fabricate într-un colecții compacte, care sunt prezentate la fiecare șase luni. Cerbi bijuterii Unicitatea constă în denumirea. Fiecare cerb are un nume și este livrat cu piese de schimb. Pentru scurt timp pe piață, Deers bijuterii câștigat popularitate în străinătate.

Alege una din cele cerb uimitoare care au fost făcute exclusiv pentru sperky.cz.

Deers
zile
:
ore
:
minute
:
secunde