Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cercei din aur roz, cu cristale de argint Brilliance 62066RG 001

Brand: Oliver Weber Cod: sOW3134

Descriere

  • Cercei hits atemporale de marca Oliver Weber .
  • din argint,
  • trandafir placat cu aur,
  • montate cristale čirýmy Swarovski,
  • cercei diametru: 0,7 cm,
  • puzetku de închidere clasic,
  • decora cu bijuterii, care nu va dezamăgi.

Violet Fields
... răcoritoare plimbare în natură, imbatator parfum de violete și romantism care trezește pasiune și dorință. Toate acestea combină bijuterii Oliver Weber din colectia de iarna 2017. bucăți Timeless decorate cu cristale Swarovski accentuează frumusețea naturală a fiecărei femei și apoi ei într - o prințesă fermecătoare. Doar o privire la frumoasa bijuterii dintr-o colecție Violet Fields și dezgheață chiar cel mai greu de inimi.

61130G

Parametrii

Material
argintie 9251000, cristale Swarovski
Instalare
cristale Swarovski
Finisaj de suprafață
Luciu, aurit
Culoare
transparent, aur roz
Diametru
0,5 cm
Fixare
închizătoare detaşabilă

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Oliver Weber

Oliver Weber bijuterii, trebuie să-au!

Sub numele de Oliver Weber va prezenta o bijuterie foarte frumoasă însoțită de cele mai bune cristale Swarovski din același Creator. În producția de accent bijuterii Oliver Weber privind calitatea, precizia și design original. Poate de aceea marca Oliver Weber popular în peste 60 de țări. Oliver Weber bijuterii de brand a fost distins cu un sigiliu international "Made cu Swarovski® Elements". Certificatul este acordat de Swarovski, numai pentru producătorii care îndeplinesc criteriile stricte pentru procesarea cristale Swarovski.

Un amestec perfect de Swarovski Oliver Weber

Fiecare femeie este extraordinar, și, prin urmare merită bijuterii unic care accentuează frumusețea ei și să încredere corespunzătoare. Meniul este dominat de marca bijuterii austriac Oliver Weber, al cărui fondator este încă activ ca un designer de conducere în compania Swarovski. Și combinația de aceste branduri uimitoare creat bijuterii care sunt simbolul perfecțiunii. Seria bijuterii de lux Oliver Weber se concentrează în principal asupra femeilor.

Bijuterii, care va atrage

Sub marca Oliver Weber ascunde bijuterii de lux și accesorii care ies dintr-o ochire. Din atelierul celebrului producător mondial provine în principal cercei, coliere, bratari, inele și pandantive. Bijuterii din metale de bază, fiecare metal este tocmai rodiu. Ei afară pentru stralucirea lor, care este furnizată de cristale Swarovski.

 

Oliver Weber cu cristale Swarovski, se poate!

Acesta oferă o selecție variată de bijuterii din toate aceste categorii. Cele mai multe dintre cercei este decorat cu strase toate formele, culori si dimensiuni Swarovski. Asigurați-vă că, de asemenea, apel pandantive originale și brățări care excelează în sofisticare cel mai mic detaliu. La prima vedere, prea inele de logodna frumos Oliver Weber, care pot fi utilizate pentru uzura de zi cu zi, dar, de asemenea pentru societate. Mark aduce, prin urmare, peste 1500 de modele de selecție de bijuterii este atât de variată încât nu există ceva pentru toată lumea.

Broșe Oliver Weber interesant la prima vedere!

Nu se poate uita minunate broșe Oliver Weber cultivate cu cristale Swarovski. Ele reprezintă un cadou de bun gust pentru prietena ta, mama, bunica sau fiica. Oliver Weber, este o garanție a calității și de lux la prețuri rezonabile. Bijuteriile de brand poate cădea literalmente în dragoste.

Oliver Weber
zile
:
ore
:
minute
:
secunde