Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Inel din argint cu cristale verzi Jolie 63225R GRE

Brand: Oliver Weber Cod: sOW3144

Descriere

  • Inelul frumos Oliver Weber,
  • din argint,
  • suprafața placată cu rhodiu - reduce apariția reacțiilor alergice, bijuteria este neagră și păstrează stralucirea,
  • Swarovski sale Swarovski strălucesc pe perimetrul său,
  • luminează-ți tinuta cu bijuterii vechi.

Câmpurile Violet
... o plimbare răcoritoare prin natură, un miros de farmec violet și romantic care trezește pasiunea și dorința. Toate acestea combină bijuterii Oliver Weber din colectia de iarna 2017. bucăți Timeless decorate cu cristale colorate Swarovski accentuează frumusețea naturală a fiecărei femei și apoi ei într - o prințesă fermecătoare. Luați o privire la bijuteriile frumoase din colecția Violet Fields și dezghețați chiar și cea mai grea inimă.

Informații suplimentare

 

 

Parametrii

Material
argintie 9251000, cristale Swarovski
Instalare
cristale Swarovski
Finisaj de suprafață
rodiu, Luciu
Culoare
verde, argintie
Lățime
0,2 cm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Oliver Weber

Oliver Weber bijuterii, trebuie să-au!

Sub numele de Oliver Weber va prezenta o bijuterie foarte frumoasă însoțită de cele mai bune cristale Swarovski din același Creator. În producția de accent bijuterii Oliver Weber privind calitatea, precizia și design original. Poate de aceea marca Oliver Weber popular în peste 60 de țări. Oliver Weber bijuterii de brand a fost distins cu un sigiliu international "Made cu Swarovski® Elements". Certificatul este acordat de Swarovski, numai pentru producătorii care îndeplinesc criteriile stricte pentru procesarea cristale Swarovski.

Un amestec perfect de Swarovski Oliver Weber

Fiecare femeie este extraordinar, și, prin urmare merită bijuterii unic care accentuează frumusețea ei și să încredere corespunzătoare. Meniul este dominat de marca bijuterii austriac Oliver Weber, al cărui fondator este încă activ ca un designer de conducere în compania Swarovski. Și combinația de aceste branduri uimitoare creat bijuterii care sunt simbolul perfecțiunii. Seria bijuterii de lux Oliver Weber se concentrează în principal asupra femeilor.

Bijuterii, care va atrage

Sub marca Oliver Weber ascunde bijuterii de lux și accesorii care ies dintr-o ochire. Din atelierul celebrului producător mondial provine în principal cercei, coliere, bratari, inele și pandantive. Bijuterii din metale de bază, fiecare metal este tocmai rodiu. Ei afară pentru stralucirea lor, care este furnizată de cristale Swarovski.

 

Oliver Weber cu cristale Swarovski, se poate!

Acesta oferă o selecție variată de bijuterii din toate aceste categorii. Cele mai multe dintre cercei este decorat cu strase toate formele, culori si dimensiuni Swarovski. Asigurați-vă că, de asemenea, apel pandantive originale și brățări care excelează în sofisticare cel mai mic detaliu. La prima vedere, prea inele de logodna frumos Oliver Weber, care pot fi utilizate pentru uzura de zi cu zi, dar, de asemenea pentru societate. Mark aduce, prin urmare, peste 1500 de modele de selecție de bijuterii este atât de variată încât nu există ceva pentru toată lumea.

Broșe Oliver Weber interesant la prima vedere!

Nu se poate uita minunate broșe Oliver Weber cultivate cu cristale Swarovski. Ele reprezintă un cadou de bun gust pentru prietena ta, mama, bunica sau fiica. Oliver Weber, este o garanție a calității și de lux la prețuri rezonabile. Bijuteriile de brand poate cădea literalmente în dragoste.

Oliver Weber
zile
:
ore
:
minute
:
secunde