Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lanț lung pentru femei 116 cm L1S116

Brand: MUMMY BELL Cod: sTE0038

Descriere

  • Lanțul lung al femeilor din clopoțelul de jungle Maternitate,
  • lungimea lanțului: 116 cm,
  • accentul este pus pe fiecare detaliu,
  • potrivit pentru purtarea bolusurilor direct pe burtă,
  • accesoriu frumos nu numai pentru doamnele gravide,
  • ideal pentru uzura zilnică sau companie.

Parametrii

Material
metal comun
Finisaj de suprafață
Luciu
Culoare
argintie
Lungime
116 cm
Fixare
carabină

Produkt je také v sekcích

Brand: MUMMY BELL

Těhotenská rolnička (sau bolul mexican) își are originea în Mexic, unde a decorat femeile însărcinate timp de mai multe secole. Această bijuterie este purtată de mamele însărcinate pe burtă și, în timpul mersului pe jos, emite sunete blânde, liniștitoare și armonioase pe care copilul le-a perceput de la săptămâna 20. Chiar și în timpul sarcinii, puteți promova în continuare conexiunea frumoasă și magică dintre mama și copil.

Când se naște bebelușul, acesta poate fi atârnat într-un cărucior, pătuț sau purtat ca o bijuterie. Copilul poate să se joace cu clopotul și să reamintească clinking-ul frumos și liniștitor pe care îl cunoaște deja din burtă.

MUMMY BELL
zile
:
ore
:
minute
:
secunde