Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cercel Pear 14 mm Light Azore

Brand: Troli
Cercei frumoși, de la marca Troli. Cerceii sunt decorați cu cristal Swarovski popular, in formă de picătură și in nuanța de Light Azore. Cerceii sunt tratați cu un strat de rodiu. dimensiunile… Descriere și parametrii
Design de culoare (7):

Descriere

Cercei frumoși, de la marca Troli. Cerceii sunt decorați cu cristal Swarovski popular, in formă de picătură și in nuanța de Light Azore. Cerceii sunt tratați cu un strat de rodiu. dimensiunile cerceilor: 3 x 1,1 cm, Se potrivesc perfect pentru completarea ținutei de zi cu zi.

suprafață placată cu rodiu - cerceii nu se înnegresc și se reduce apariția eventualelor reacții alergice,

Parametrii

Culoare
albastru, de oțel
Finisaj de suprafață
Luciu, rodiu
Greutate aproximativă
4 g
Lățime
1,1 cm
Lungime
3 cm
Material
cristale Swarovski, metal comun
Instalare
cristale Swarovski
Fixare
clapă
zile
:
ore
:
minute
:
secunde