Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Black Friday este aici: Cumpărătura anului cu reduceri până la 90 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Calvin Klein Secret Obsession

 

+Filtru

Brand
+ -

Calvin Klein

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

Filtru

Sortează după:

Calvin Klein ×
Secret Obsession ×
anulare filtre (1 produse)
    Secret Obsession - EDP
    -18 %
    Calvin Klein Secret Obsession - EDP 100 ml50 ml
    estimam pe 2.12. la Dv. 94 lei de la 78 lei

Sus

Mirosul lui Calvin Klein Secret Obsession este disponibil din 2008. întuneric culoare maro-portocaliu anticipeaza ca va asteapta in flacoanele placut cald si picant cocktail orientale pe care nu poți dormi.

CK Secret Obsession - ca Scheherazade în O mie și una de nopți

În introducerea sa miros le simt Amestec plin de farmec de prune, nucșoară și a crescut de la Damasc. În cele din urmă ea va completa țâșnind din notele de inima de iasomie, tuberoza si floare de portocal. Întreaga compoziție este stabilită pe baza unor păduri exotice, condimentat cu un indiciu de vanilie. Parfumuri Calvin Klein Obsession Secretplăcut cald și se completează perfect atmosfera de serile de iarnă, când cu o băutură poate viziona în liniște ca țară suferă primele fulgi de zăpadă.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde