Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dress 3164-02

Uita - te de brand de la atelierul de Boccia Titanium poate purtat sincer pe încheietura mâinii în loc de o brățară elegant. cadran negru lor se bazeaza pe un design minimalist - singurul lucru care… Descriere și parametrii

Descriere

Uita - te de brand de la atelierul de Boccia Titanium poate purtat sincer pe încheietura mâinii în loc de o brățară elegant. cadran negru lor se bazeaza pe un design minimalist - singurul lucru care deranjează omogenitatea, sunt mâini mici și indici. Dar , cel mai sigur se încadrează în dragoste cu mișcare de titan, care , la prima vedere o impresie solidă, dar la o examinare mai atentă observați că cealaltă jumătate constă în mișcare tradiționale - puteți lăsa ajusta dimensiunea propriei. Se decoreaza cu un accesoriu care reinvie perfect tinuta formala sau de petrecere a timpului liber.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
titan
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
30 x 30 x 6 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile