Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Superslim 3557-01

Ceasurile de la atelierul Boccia Titanium sunt făcute pentru toți maeștrii cu un gust de accesorii elegante. Cadranul alb vine cu un aspect curat, decorat cu mâini fine, indicatoare și numere, plus o… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la atelierul Boccia Titanium sunt făcute pentru toți maeștrii cu un gust de accesorii elegante. Cadranul alb vine cu un aspect curat, decorat cu mâini fine, indicatoare și numere, plus o piesă de prezentare în poziția 3. Cavitatea acoperă un cristal de safir care este rezistent la zgârieturi și păstrează strălucirea stralucitoare după ani de uzură. Cureaua neagră din piele neagră, datorită designului său versatil, se potrivește perfect cu totul. Cel mai mare avantaj îl reprezintă un manșon subțire de titan, care este ușor și cu proprietățile sale antialergice, este potrivit și pentru cei mai sensibili purtători. Răsfățați-vă cu un add-on care va deveni o parte indispensabilă a vieții de zi cu zi.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 45 x 9 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde