Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dress 3759-02

Boccia titan Mens Watch sunt din cauza materialelor utilizate, astfel încât lumina este pe mâini sau se simt. În același timp, cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, extrem de durabile. Datorită… Descriere și parametrii

Descriere

Boccia titan Mens Watch sunt din cauza materialelor utilizate, astfel încât lumina este pe mâini sau se simt. În același timp, cu toate acestea, ele sunt, de asemenea, extrem de durabile. Datorită designului modern, cu un cadran negru și bandă analogic eficient pentru a viziona pentru a completa orice tinuta. În plus , ceasuri au un ecran dată esențială, cronometru și impermeabil de până la 100 de metri, care vă permite să urmăriți chiar înoate.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan - parțial aurit - parțial cu acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
43 x 50 x 10 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 12 oră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde