Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

9 G1 Baro Red + curea exclusivă din piele

Brand: Suunto
O comparație bine aranjată a seriilor individuale poate fi găsită AICI . Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

O comparație bine aranjată a seriilor individuale poate fi găsită AICI .

Suunto Baro 9 + curea exclusivă din piele


trăiți o viață activă, vă depășiti constant granițele și cautați noi provocări? Atunci nu trebuie să ratați testerul sport Suunto Baro 9, care vă va servi perfect in toate aventurile de zi cu zi.

Ceasul impresionează printr- o carcasă din oțel inoxidabil în combinație cu o curea velcro distinctivă, care se adaptează încheieturii pentru o mai bună detectare a ritmului cardiac

 Dacă v-ați săturat de cureaua velcro, puteți pur și simplu să o decuplați cu sistemul ușor de clic și să atașați o curea de piele de înaltă calitate.
Ecranul tactil oferă o lizibilitate excelentă chiar și la soare, oferindu-vă o imagine de ansamblu asupra tuturor funcțiilor. Ecranul este acoperit cu un strat de cristal de safir care își păstrează strălucirea unică mulți ani.

Principalul avantaj al ceasului este cu siguranță capacitatea bateriei. Ceasul oferă 3 moduri de viață a bateriei - Performanță, Rezistență și Ultra pentru 25 până la 120 de ore. Suunto 9 utilizează alerte inteligente - în funcție de istoricul activităților dvs., pentru a vă avertiza asupra posibilității de reîncărcare a bateriei.

Dacă începeți descărcarea bateriilor în timpul efortului, ceasul recomandă automat trecerea la un mod mai economic.

Suunto 9 Baro se conectează la Suunto, care înregistrează toate datele dvs. și stochează informații actualizate privind activitățile, somnul și tendințele generale de fitness. De asemenea, vă avertizează despre mesajele sau apelurile primite. Partajați momente de neuitat din activitățile dvs. și conectați-vă cu ușurință la alte aplicații Suunto .

caracteristici:

 • Calendar complet automat: un sistem care este programat pentru mai multe decenii, ceea ce vă va ajuta să nu mai aveți de a face cu ani buni.
 • Senzor de ritm cardiac încorporat: măsurarea pulsului direct de la încheietura mâinii
 • Calculul caloriilor arse: După fiecare activitate sportivă, veți afla câte calorii ați ars.
 • Peste 80 de moduri de antrenament: Toată lumea poate alege între modurile de antrenament prestabilite

. Puteți seta propriul plan de formare și de a urmări înregistrările personale. În plus față de timpul activ petrecut, este posibil să se ia în calcul timpul de odihnă și de regenerare.

 • Notificări pentru telefoanele mobile: După ce conectați ceasul la telefonul mobil, puteți primi notificări despre mesaje SMS, e-mailuri, apeluri, ...
 • Modul multisport și triatlon
 • GPS: algoritmul Fusedtrack combină datele de la GPS și senzorul de mișcare pentru a îmbunătăți durata de viață a bateriei prin reducerea performanțelor GPS
 • Compass - datorită lui veți ști întotdeauna direcția care se îndreaptă spre nord.
 • Termometru: -10 până la +60 ° C - Pentru măsurarea preciziei, scoateți ceasul și plasați-l pe o masă, de exemplu.
 • Cronometru: măsurarea timpului este exactă la 1/100, cu un timp de funcționare maxim de 24 de ore.
 • Barometru altimetru și FusedAlti (o combinație de GPS și Barometru pentru a calcula profilul de înălțime cel mai precis și viteza verticală).
 • Cronometru: o caracteristică destinată tuturor pasagerilor sau persoanelor care au nevoie de motivație.
 • În plus, nu există nici o regiune a timpului în lume, răsăritul soarelui / apus, avertizând despre furtuna care vine


Ceasurile și aplicațiile sunt complet în limba cehă.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
24 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Pentru rezervă de putere
120 oră
Carcas
oțel - plast - Acoperire PVD
Curea
textil - piele - easy click
Culoarea curelei/brățării
Negru - roșu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
81
Dimensiune
50 x 50 x 17 mm

Funcție

Iluminare
iluminare electrică
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua
Taimer
1
Alte
funcții pentru antrenament - 1224 regim orar - barometru - kontrola stavu baterie - vibrační alarm - notificări din telefonul mobil - monitorizarea somnului - GPS - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - busolă - termometru - Bluetooth - iluminat - ceas dual - altimetru - Czech - meteo tendințe - ora mondială - fazele lunii - accelerometru - pedometru
Numărul de alarme
1
zile
:
ore
:
minute
:
secunde