Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Alliance K5R31141

Brand: Calvin Klein
Uita-te la barbati de lux a lui Calvin Klein incanta om care prefera eleganta, gust și linii curate. Ceasuri sunt fabricate din oțel de înaltă calitate, cu un cadran negru cu fereastra data. Ceasuri… Descriere și parametrii

Descriere

Uita-te la barbati de lux a lui Calvin Klein incanta om care prefera eleganta, gust și linii curate. Ceasuri sunt fabricate din oțel de înaltă calitate, cu un cadran negru cu fereastra data. Ceasuri elvețiene Calvin Klein este un lux completează nu numai un costum socială.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
42 x 42 x 7 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde