Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

AMS Design 9523

Codul produsului: hAM287

AMS Design 9523

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca AMS Design .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

AMS Design95232543.20out_of_stock
seara devreme rătăcind elefanți în strălucirea soarelui african setarea este capturat pe cadran. Împreună cu ei pe cadran veți găsi mâinile și indicii placate cu esențiali. ceas elegant, cu un motiv de natură să corespundă cu piatră naturală. Dacă sunteți în căutarea pentru proaspete, bucata de acasa sau la birou de înaltă calitate, cumpara un ceas de perete AMS Design .

Brand:

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Tipul de ceasuri :de perete
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :300x300 mm
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
31 947 de produse în ofertăx