Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nylonový řemínek proužkovaný 38 mm černošedý - SLEVA

Brand: Apple
Curea cu reducere din cauza ambalajului, încălcarea elementelor de protecție a cutiei. Îmbrăcați-vă Apple Watch într-o haină nouă! Cureaua elegantă cu dungă este țesută din peste 500 de fibre de… Descriere și parametrii

Descriere

Curea cu reducere din cauza ambalajului, încălcarea elementelor de protecție a cutiei.

Îmbrăcați-vă Apple Watch într-o haină nouă! Cureaua elegantă cu dungă este țesută din peste 500 de fibre de nailon într-un model unic de culoare. Acest lucru face că nu numai că arată foarte elegant, dar, de asemenea, excelează într-o durabilitate mare și este confortabil de purtat.

Potrivit pentru: Apple Watch 38 mm
Circumferința curelei: 13 - 20 cm

zile
:
ore
:
minute
:
secunde