Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Automat SRP513K1

Brand: Seiko
Ceasuri de la atelierul Seiko este corect pentru toti oamenii cu o înclinație pentru suplimente de înaltă calitate. Cadranului negru este decorat cu mâinile luminescente distinctive și indicii, cu… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasuri de la atelierul Seiko este corect pentru toti oamenii cu o înclinație pentru suplimente de înaltă calitate. Cadranului negru este decorat cu mâinile luminescente distinctive și indicii, cu siguranță, vă rugăm chiar și fereastra cu data fereastră și o zi a săptămânii. Accidentul vascular cerebral masiv Combinația din oțel inoxidabil capsate cu ceas de mână de finisaje lucioase si mate. Cea mai mare bijuterie , dar sunt ascunse în interior - este un mecanism automat care se întinde mișcarea mâinii tale. Răsfățați-vă cu cele mai bune accesorii și să fie în toate circumstanțele.

Observații

Ceasul se livrează în Seikocutia originală Seiko.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
36 oră
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
Hardlex - călită mineral
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
165
Dimensiune
42 x 52 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator și index

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde