loading

Bentime 001-9BB-5320A

Codul produsului: hBE940

Bentime 001-9BB-5320A

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Bentime .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Bentime001-9BB-5320A574.60out_of_stock
Le place să împodobesc accesorii elegante, precum și cea mai mică în această direcție uita? Apoi , aveți această eroare remediată cât mai repede posibil și să ia copiii lor se uită la atelierul de branduri populare Bentime . După curea lor albeață sa hoinareasca Ladybird colorate, care se încadrează în ochi fiecare fetiță. Dial decorat cu flori, în plus, are un număr de bine pot fi citite, astfel încât împreună puteți începe încet ore de învățare. Pariați pe suplimentului, pe care fetița ta va iubi imediat.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Bentime.

Brand:

Bentime

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :mică (lățime până la 2,49 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :metal comun
Curea :imitație de piele
Culoarea curelei/brățării :alb
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :0 m- fără apă
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :23x27 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Bentime 001-9BB-5320A
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
prvni