loading

Bentime 006-9M-16614A

Codul produsului: hBE902

Bentime 006-9M-16614A

Disponibilitate:estimam pe 25.5. la Dv.
Preț:195 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit de la 499 lei
Bentime006-9M-16614A1083.42In stock

Modern, elegant si perfect in orice moment. Aceasta este o femeie care ace ceasuri de mână de aur de la branduri populare atelier Bentime . Fața lor luminoasă, cu mâinile și indicii uzoučkými are o impresie foarte curat, astfel încât ea poate sublinia confortabil feminitatea ta. Cu siguranță vei iubi Milano și o mișcare care nu numai că pare foarte deveni, dar , de asemenea , conforme cu încheietura mâinii , fără scurtarea. Adu-accesoriul costum pe care nu te obosit.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Bentime.

Brand:

Bentime

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :metal comun - aurit
Curea :brățară milanese - metal comun - aurit
Culoarea curelei/brățării :aurie
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :0 m- fără apă
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :41x45 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Bentime 006-9M-16614A
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 31 800
de produse
x
prvni