Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Big World 3101

Brand: Nextime
Pentru a avea o privire de ansamblu , nu numai cu privire la ora actuală în Europa Centrală, dar te întrebi ce este momentul potrivit , în New York, Paris sau Hong Kong? Ceas mare de sticlă Nextime… Descriere și parametrii

Descriere

Pentru a avea o privire de ansamblu , nu numai cu privire la ora actuală în Europa Centrală, dar te întrebi ce este momentul potrivit, în New York, Paris sau Hong Kong? Ceas mare de sticlă Nextime lume mare va îndeplini această dorință. Design alb incredibil de eficient , cu patru negru ciferníčky patru zone de dimensiuni diferite de timp, vă va cădea în dragoste la prima vedere.

Parametrii

tipul de ceasuri
de perete
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
geam
Dimensiune
520 x 520 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile