Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Black Classiness SFK361

Brand: Swatch
Negru de culoare poate ton aproape orice tinuta. A se vedea , pentru ceas Swatch de brand din atelier. cadran negru este situat într - o carcasă translucid, creând un efect cu adevărat modernă. Negru… Descriere și parametrii

Descriere

Negru de culoare poate ton aproape orice tinuta. A se vedea , pentru ceas Swatch de brand din atelier. cadran negru este situat într - o carcasă translucid, creând un efect cu adevărat modernă. Negru este, de asemenea, mândru de curea de silicon, care este foarte plăcut la atingere, ușor de întreținut și este, de asemenea, hipoalergenic - este, prin urmare, potrivit pentru femeile cu pielea sensibilă. Adu-accesoriul stilul pe care nu te obosit.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
34 x 38 x 4 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile