Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Black Jet 1513383

Brand: Hugo Boss Cod: hHB636

Descriere

Hugo Boss este sinonim cu accesorii de înaltă calitate , care pot transforma purtatorului în adevăratul domn. Se indragosteste de el și vă și răsfățați-vă doza de ceasuri de lux din atelierul său. cadran negru cu mâinile subțiri și indexurile te prind cu două cronograf suprapuse cu funcție de cronometru, există, de asemenea, un dater elegant. Dar , iubesc cel mai sigur tufiș, și mai presus de toate forța de tracțiune din oțel inoxidabil, care de la prima atingere vrăjește cu o calitate premium de ceas respiră. Acest sentiment este extrem de dependență, deci va garantam ca odata ce fixați pe ceas încheietura mâinii, nu vei nu va dori să decoleze.

Observații

Ceasul se livrează în Hugo Bosscutia originală Hugo Boss.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
2 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Greutate
130
Dimensiune
41 x 46 x 11 mm

Funcție

Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 60 minute
Brand: Hugo Boss

HUGO BOSS este o companie infiintata in 70. 20 ani. secol și fabricate inițial sub acest brand numai costume de lux pentru bărbați proiectat comercianții de succes. De-a lungul timpului, costume adaugate calitate de moda sau sport și accesorii, inclusiv ceasuri de lux. HUGO BOSS, e de inovare, creativitate și fascinație. Acesta oferă ceasuri într-un design elegant si calitate de top. Toate modelele sunt dezvoltate în strânsă colaborare cu renumite de ceasuri elvețiene-designeri folosind doar cele mai bune materiale. Toate Hugo Boss ceasuri sunt echipate cu mișcări elvețiene, care garantează de înaltă precizie și fiabilitate. Brand de moda Hugo Boss nu reprezinta viziona doar, dar, de asemenea parfumuri.

Hugo Boss
zile
:
ore
:
minute
:
secunde