loading

Black Oak BX5890B-229

Codul produsului: hBK032

Black Oak BX5890B-229Ofertă

Disponibilitate:estimam pe 25.5. la Dv.
Prețul inițial:433 lei
Economisiți:65 lei
Preț:368 lei

Adaugă la Preferate

  • Am redus prețul acestui produs cu 15%. Oferta specială este valabilă până pe 31.05.2018 sau până la epuizarea stocului.
  • Transport gratuit de la 499 lei
Black OakBX5890B-2292033.20In stock

Ne place de pariuri pe un ceas clasic, care merge cu totul? Brand ceas proiectat de Black Oak sunt cea mai buna alegere. cadran negru lor se bazeaza pe un design tradițional, mâini de aur și să-l indecși în timp ce livrarea aspect atemporal. vopsea neagră are, de asemenea, carcasa acoperită cu finisaj PVD negru și o curea din piele. Răsfățați-vă cu un accesoriu care nu te lasă în jos.

Brand:

Black Oak

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Lățimea curelușei :20 mm
Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :metal comun - Acoperire PVD
Curea :piele
Culoarea curelei/brățării :Negru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :0 m- fără apă
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :40x44x7 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Black Oak BX5890B-229
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 31 863
de produse
x
prvni