Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

3633-05

Fie că porți haine formale sau tricoul tău casual preferat, ceasurile realizate de marca germană Boccia Titanium vor fi întotdeauna alegerea potrivită. Cadranul lor verde închis se bazează pe un… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că porți haine formale sau tricoul tău casual preferat, ceasurile realizate de marca germană Boccia Titanium vor fi întotdeauna alegerea potrivită. Cadranul lor verde închis se bazează pe un aspect clasic - împodobit cu mâini și indexuri ușor de citit și o ștampilă data la poziția 3. Carcasa și lovitura sunt din titan - ceea ce face ceasul hipoalergenic și incredibil de ușor. Veți aprecia, de asemenea, rezistența la apă de până la 10 ATM, datorită căreia ceasul va supraviețui chiar și contactului strâns cu apa. Tratează-te cu un supliment care nu te va obosi.

Observații

Ceasul se livrează în Boccia Titaniumcutia originală Boccia Titanium.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri germane
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
titan
Curea
titan
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
39 x 44 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde