loading

Deveroux Brățară de fitness P1 RED

Codul produsului: hDV012

Deveroux Brățară de fitness P1 RED

  •  Poza este in scop ilustrativ - este ilustrata o alta culoare a produsului in poza.
  • <p>Náhled mobilní aplikace.</p>
  • <p>Náhled mobilní aplikace.</p>
  • <p>Náhled mobilní aplikace.</p>
  • <p>Náhled mobilní aplikace.</p>
  • <p>Náhled mobilní aplikace.</p>
Disponibilitate:peste 2 zile la Dv.
Preț:324 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit de la 499 lei
DeverouxBrățară de fitness P1 RED1790.10In stock

Completarea cea mai mare parte a timpului liber pentru activități sportive? Sunteți în mare parte accesibile cu bicicleta, în timp ce rulează în pădure pentru a practica în sala de sport? Apoi , pe încheietura mâinii nu ar fi dor brățară de fitness Deveroux o colecție P1. Design-ul atemporal vă va atrage cu puritatea si design-ul de culoare care se potrivește într-adevăr la tot. Curea de silicon negru cu roșu este foarte inferioară placut la atingere si rezistent la deteriorare datorită proprietăților sale anti-alergice potrivite pentru pielea mai sensibilă. Dar mai mult ca sigur ai aprecia o mulțime de caracteristici, care are o brățară.

 

caracteristici de bază
Brațară Acesta este compatibil cu Android și iOS (pentru Windows nu este încă disponibil) datorită aplicării tuturor informațiilor obținute pentru a vă informa aranjate grafice pe telefonul smartphone. Dimpotrivă, datorită funcției Bluetooth brățară de fitness primi notificări despre mesaje text și numele apelantului, există , de asemenea , informații de la rețelele sociale.

Măsurarea tip cardiac și a tensiunii arteriale
Pe partea din spate a carcasei, vezi dioda verde, care servește ca o rată de indicator de inimă și a tensiunii arteriale. Lumina verde strălucește prin piele și fluxul sanguin este calculat prin ritmul cardiac și a presiunii. Valorile sunt apoi stocate sub forma unei diagrame în mod clar aplicația pentru mobil. Valoarea actuală a ritmului cardiac și a presiunii direct de pe ecran, veți găsi ceasul.

pedometru
În aplicația mobilă, puteți seta numărul de pași pe care doriți să dor de o zi. Pașii sunt apoi calculate din mișcarea mâinilor, ca fiecare pas pe care il face.

calcularea caloriilor
În aplicația mobilă, setați înălțimea și greutatea dumneavoastră - pe baza acestor informații, împreună cu o indicație a ritmului cardiac va indica calcularea caloriilor arse.

somn de monitorizare
Calitatea somnului este o parte importanta a unui stil de viață sănătos. Vă mulțumim pentru a viziona aveți întotdeauna o imagine de ansamblu a câte ore ai dormit și cât timp ai petrecut în cea mai adâncă etapa a somnului.

putere
Ceasul poate fi încărcat de la un port USB al computerului prin intermediul suportului încărcător.

Spoturi:

Toate instrucțiunile pentru ceasurile Deveroux și cele mai frecvente întrebări pot fi găsite la www.mobilnipodpora.cz/component/content/article/112-podpora/pipo/124-deveroux

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Deveroux.

Brand:

Deveroux

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :poliuretan
Curea :silicon
Culoarea curelei/brățării :Negru - roșu
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
plastic
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie

Funcție

Alte :Bluetooth, krokoměr, monitor pentru pulsul inimii, monitorování spánku, functii de trening

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Deveroux Brățară de fitness P1 RED
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni