Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Deveroux Brățară fitness H5 GREY

Codul produsului: hDV010

Deveroux Brățară fitness H5 GREYOfertă

Disponibilitate:peste 2 zile la Dv.
Prețul inițial:286 lei
Economisiți:90 lei
Preț:196 lei

Adaugă la Preferate

  • Am redus prețul acestui produs cu 31%. Oferta specială este valabilă până pe 31.05.2018 sau până la epuizarea stocului.
  • Transport gratuit de la 499 lei
DeverouxBrățară fitness H5 GREY1090.74In stock

Completarea cea mai mare parte a timpului liber pentru activități sportive? Sunteți în mare parte accesibile cu bicicleta, în timp ce rulează în pădure sau în piscină? Apoi , pe încheietura mâinii nu ar fi dor Deveroux brățară de fitness de la H5 colecția. Design-ul atemporal va oferi un design curat și elegant, de culoare. Curea de silicon cu un model de camuflaj este foarte placut la atingere si rezistent la deteriorare datorită proprietăților sale anti-alergice potrivite pentru pielea mai sensibilă. Dar mai mult ca sigur ai aprecia o mulțime de caracteristici, care are o brățară.

caracteristici de bază
Brațară Acesta este compatibil cu Android și iOS (pentru Windows nu este încă disponibil) datorită aplicării tuturor informațiilor obținute pentru a vă informa aranjate grafice pe telefonul smartphone. Dimpotrivă, datorită funcției Bluetooth brățară de fitness primi notificări despre mesaje text și numele apelantului, există , de asemenea , informații de la rețelele sociale.

Măsurarea tip cardiace
Pe partea din spate a carcasei, vezi dioda verde, care servește drept monitor de ritm cardiac. Lumina verde strălucește prin piele și fluxul sanguin se calculează prin bătaie a inimii. Valorile sunt apoi stocate sub forma unei diagrame în mod clar aplicația pentru mobil. Valoarea curentă a inimii găsi direct pe ecranul ceasului.

pedometru
În aplicația mobilă, puteți seta numărul de pași pe care doriți să dor de o zi. Pașii sunt apoi calculate din mișcarea mâinilor, ca fiecare pas pe care il face.

înot
Caracteristici unice ale funcției Deveroux brățară este de numărare temp pentru înot. Fie că optați pentru cancerul de sân, crawl, caracter sau chiar arc, fiecare mișcare a mâinii navigat distanță ritm de înregistrare. Brațară dar nu folosiți pentru simulare este adecvat numai pentru piscina casual.

calcularea caloriilor
În aplicația mobilă, setați înălțimea și greutatea dumneavoastră - pe baza acestor informații, împreună cu o indicație a ritmului cardiac va indica calcularea caloriilor arse.

putere
Litiu Polimer reîncărcabilă 130 mAh - Încărcarea de la un port USB al computerului prin intermediul suportului încărcător

. Durata bateriei este prin utilizarea funcțiilor la 168 de ore.

Spoturi:

Toate instrucțiunile pentru ceasurile Deveroux și cele mai frecvente întrebări pot fi găsite la www.mobilnipodpora.cz/component/content/article/112-podpora/pipo/124-deveroux

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Deveroux.

Brand:

Deveroux

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :poliuretan
Curea :silicon
Culoarea curelei/brățării :sur
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
plastic
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș

Funcție

Alte :Bluetooth, krokoměr, monitor pentru pulsul inimii, functii de trening
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x