Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Complete K9R31C46

Brand: Calvin Klein
Indiferent dacă porți o cămașă călcată cu precizie sau ținuta casual preferată, ceasul de modă Calvin Klein îți va tonifica întotdeauna ținuta. Cadranul lor luminos se bazează pe un aspect clasic -… Descriere și parametrii

Descriere

Indiferent dacă porți o cămașă călcată cu precizie sau ținuta casual preferată, ceasul de modă Calvin Klein îți va tonifica întotdeauna ținuta. Cadranul lor luminos se bazează pe un aspect clasic - este decorat cu mâini și indexuri înguste, precum și o ștampilă pentru data 6. Poziția, încoronată cu o lunetă neagră distinctivă, este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, precum și tracțiune. De asemenea, veți aprecia rezistența la apă de până la 100 de metri, ceea ce vă permite să înotați cu ceasul de la încheietură. Pariați pe un supliment care nu vă dezamăgește niciodată.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 48 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde