Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Contrast K9E231K6

Brand: Calvin Klein
Îți place să decorezi accesorii pe care nimeni nu le poate trece cu vederea? Atunci veți fi literalmente încântat de ceasul Calvin Klein . Carcasa și tracțiunea lor din oțel inoxidabil de cea mai… Descriere și parametrii

Descriere

Îți place să decorezi accesorii pe care nimeni nu le poate trece cu vederea? Atunci veți fi literalmente încântat de ceasul Calvin Klein . Carcasa și tracțiunea lor din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate și cadranul formează o unitate monolitică - pe întreaga circumferință a cursei duce o dungă albă spectaculoasă, care „continuă” pe cadran în stilul clasic. Există, de asemenea, o ștampilă de date pentru poziția 3. Răsfățați-vă cu calitatea prestigioasei etichete Swiss Made și fiți perfecti în orice moment.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
20 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
alb - argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
105
Dimensiune
34 x 38 x 7 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde