Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Even K7B231VN

Brand: Calvin Klein
Ceasurile Calvin Klein pentru femei vor iubi orice femeie care caută accesorii de cea mai înaltă calitate. Cadranul este decorat cu indici originali, mâini luminiscente și sigla mărcii. Ceasul este… Descriere și parametrii
Design de culoare (8):

Descriere

Ceasurile Calvin Klein pentru femei vor iubi orice femeie care caută accesorii de cea mai înaltă calitate. Cadranul este decorat cu indici originali, mâini luminiscente și sigla mărcii. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele netedă albastră . Puteți purta acest model pentru aproape orice ținută, fie casual, fie casual.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
36 x 40 x 7 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde