Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

High Noon K8M211CN

Brand: Calvin Klein
Ceasurile minimaliste sunt un clasic fără vârstă care se potrivește cu adevărat la toate. Descoperă farmecul tău și fixează-ți ceasul de la legendarul brand de modă Calvin Klein . Cadranul lor… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceasurile minimaliste sunt un clasic fără vârstă care se potrivește cu adevărat la toate. Descoperă farmecul tău și fixează-ți ceasul de la legendarul brand de modă Calvin Klein . Cadranul lor albastru închis este decorat cu mâini și indici de argint, care conferă întregului aspect clasic. Ceasul este fixat la încheietură cu o curea de piele netedă neagră. Indiferent dacă porți o cămașă călcată cu precizie sau cămașa preferată de petrecere a timpului liber, vei fi întotdeauna un adevărat domn cu acest ceas.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
40 x 44 x 9 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde