Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Round K5U2S546

Brand: Calvin Klein
Ceasul de damă de lux Calvin Klein va încânta o femeie care iubește eleganța și simplitatea. Ceasurile elvețiene Calvin Klein sunt fabricate din oțel de înaltă calitate. Culoarea aurului îi… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceasul de damă de lux Calvin Klein va încânta o femeie care iubește eleganța și simplitatea. Ceasurile elvețiene Calvin Klein sunt fabricate din oțel de înaltă calitate. Culoarea aurului îi evidențiază și mai mult. Acest ceas este cadoul perfect pentru o ocazie specială.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel - Acoperire PVD
Curea
aurit - oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
33 x 37 x 9 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde