Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Skirt K2U231C1

Brand: Calvin Klein
Îți vor plăcea ceasurile Calvin Klein pentru designul lor minimalist. Carcasa din oțel elegant este interconectată cu o curea din piele neagră perfect potrivită . Cadranul include numai mâini de… Descriere și parametrii

Descriere

Îți vor plăcea ceasurile Calvin Klein pentru designul lor minimalist. Carcasa din oțel elegant este interconectată cu o curea din piele neagră perfect potrivită . Cadranul include numai mâini de argint și indexuri. Pariați pe un design simplu și obțineți un accesoriu vestimentar incredibil de elegant.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
31 x 35 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile