loading

Candino Elegance Flair C4612/1

Codul produsului: hCD269

Candino Elegance Flair C4612/1

Disponibilitate:estimam pe 25.5. la Dv.
Preț:1 537 lei

Adaugă la Preferate

  • Transport gratuit
CandinoElegance Flair C4612/18491.92In stock
Uita - te la atelierul de brand Candino sunt într - adevăr , afacerile de lux. Cazul lor a făcut din cel mai bun otel placat cu aur împodobită cu treizeci de zircon strălucitoare , care , cu fiecare mișcare a luminițe tale orbitor. Apoi, vizita cadranul cu perle fine cifre. Dial capac din sticlă de safir , care este și chiar și după ani de uzură rezistent la zgârieturi reține un luciu strălucitor. Cireasa de pe tort proverbială este aurit Milano muta care se adapteaza la orice încheietura mâinii , fără scurtare profesională - lungimea maximă de 19,5 cm. Se decoreaza cu accesoriu care subliniază subtil feminitatea ta.

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Candino.

Brand:

Candino

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel - aurit
Curea :brățară milanese - oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării :aurie
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
safir
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
Decorare :zircon
Greutate :55 g
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :34x45x7 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Candino Elegance Flair C4612/1
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 31 863
de produse
x
prvni