Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Carson T085.410.33.021.00

Brand: Tissot
Piesa Hilarious din popularul atelier Tissot cu carcasă și tracțiune din oțel, care este echipată cu ștampila de date necesară. Pe cadranul auriu veți găsi indexuri și mâini întunecate. Ceasul vă va… Descriere și parametrii

Descriere

Piesa Hilarious din popularul atelier Tissot cu carcasă și tracțiune din oțel, care este echipată cu ștampila de date necesară. Pe cadranul auriu veți găsi indexuri și mâini întunecate. Ceasul vă va servi excelent, datorită calității materialelor utilizate și manoperă precisă.

Observații

Ceasul se livrează în Tissotcutia originală Tissot.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
121
Dimensiune
40 x 40 x 10 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde