Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EF 539D-1A2

Brand: Casio
Colecția  Edifice de la marca Casio caută domni care se bucură de eleganța sportivă. Dacă  sunteți în căutarea  unui ceas care va fi capabil să combine costumul croit elegant și un  set sportiv, … Descriere și parametrii

Descriere

Colecția Edifice de la marca Casio caută domni care se bucură de eleganța sportivă. Dacă  sunteți în căutarea  unui ceas care va fi capabil să combine costumul croit elegant și un  set sportiv,  acesta este acel accesoriu atemporal. Cadran negru te uimește de la prima vedere cu arcurile și indicii luminescenți, care asigură o bună vizibilitate a timpului.  De apreciat cele  trei cronografe, care va servi ca un cronometru, precum și o cutie de date pe poziția 4. Carcasă masivă din oțel inoxidabil încununând  cu o ramă albastră închisă, ceea ce face ca aceste ceasuri să fie o piesă cu adevărat imbatabilă. Fabricat din oțel de înaltă calitate, perfect pentru încheietura mâinii. De asemenea, se bucură de o rezistență la apă de până la 100 de metri, datorită căruia puteți înota cu ceasul la mână. Pariați pe accesoriul care întotdeauna te  va transforma într-un adevărat gentleman.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
198
Dimensiune
49 x 54 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 12 oră
Tahimetru
taheometru

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde