Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Edifice EFV-590D-1AVUEF

Brand: Casio
Ceasul Casio Edifice combină eleganța atemporală și un design sportiv plin de viață. Prinde farmecul lor și fixează acest model uzat pe încheietura mâinii. La prima vedere, cadranul negru… Descriere și parametrii
Design de culoare (4):

Descriere

Ceasul Casio Edifice combină eleganța atemporală și un design sportiv plin de viață. Prinde farmecul lor și fixează acest model uzat pe încheietura mâinii. La prima vedere, cadranul negru impresionează cu trei cronografii cu o funcție de cronometru și un ceas de 24 de ore. Detaliile rafinate de albastru oferă întregii atingeri corecte. Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil. De asemenea, ATM-ul 10 impermeabil vă va încânta, permițându-vă să înotați cu ceasul. Tratează-te cu un domn demn și bucură-te de atenția din împrejurimi.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - parțial cu acoperire PVD
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 52 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde