Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The G/G-SHOCK DW 5600BB-1

Brand: Casio
Toate negru G-Shock ceasuri de la atelierul brandului Casio sunt făcute pentru toți oamenii care trăiesc o viață activă. Cu materialele folosite sunt foarte rezistente la șocuri, vibrații și chiar … Descriere și parametrii

Descriere

Toate negru G-Shock ceasuri de la atelierul brandului Casio sunt făcute pentru toți oamenii care trăiesc o viață activă. Cu materialele folosite sunt foarte rezistente la șocuri, vibrații și chiar împotriva câmpului magnetic. Amatori sporturi de apă vor aprecia cu siguranță rezistent la apă până la 200 de metri, ceea ce permite scufundări cu ceasul la încheietura mâinii. Atașați un accesoriu de încheietura mâinii, care va da orice tinuta pizzazz dreapta în timp ce servesc o varietate de funcții:

  • Cronometru: 1/100 secunde ca timpul maxim a alerga de 24 de ore.
  • Numărătoarea inversă cronometru pentru intervalul de formare: Numără înapoi după o secundă, poate fi setat la un maxim de 24 de minute. După setarea orei, un semnal sonor, iar ceasul va începe numărătoarea inversă aceeași întindere - o caracteristică perfectă pentru intervalul de formare.
  • 1 alarmă multifuncțională: Puteți alege din mai multe tipuri de alarme; Puteți seta o alarmă de zi cu zi, alarma lunar, pana in prezent, alarma pentru un timp într-o lună.
  • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
200 m - scufundare
Dimensiune
43 x 49 x 13 mm

Funcție

Alte
iluminat - 1224 regim orar - rezistent la șocuri
Indicator dată
calendar
Alarmă
4x (cu funcția Snooze)
Iluminare
LED
Cronometru
cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
Taimer
1

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde