Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Casio The G/G-SHOCK GA 100L-8A

Codul produsului: hCA2683

Casio The G/G-SHOCK GA 100L-8A

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Casio .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

CasioThe G/G-SHOCK GA 100L-8A2791.62In stock

Plonjeaza cu capul inainte in viata? Umilește ca noi obstacole și depășirea limitelor tale? Atunci nu ar fi dor de încheietura ceas Casio o colecție pentru bărbați adevărați: G-Shock. bej Pastel face ca această piesă accesoriu elegant într - adevăr, datorită materialelor utilizate ceasuri sunt rezistente la șocuri, rezistent la vibrații și daune - poate rezista la manipulare dur și.

Iubitorii de apă se va multumi cu siguranta rezistent la apă până la 200 de metri, datorită căreia puteți viziona chiar scufundări! Dial se bazează pe un cadran analogic și două display-uri digitale, care oferă o serie de funcții:

 • Calendarul complet automat: sistemul este programat pentru mai multe decenii înainte, datorită căreia nu trebuie să se ocupe cu anii bisecți.
 • Cronometru: cu o precizie de o miime de secundă și cu un timp maxim de funcționare de 100 de ore.
 • cronometru numărătoarea inversă pentru intervalul de formare: Numără înapoi după o secundă, puteți seta la un maxim de 24 de ore

.

După setarea orei, un semnal sonor, iar ceasul va începe numărătoarea inversă aceeași întindere - o caracteristică perfectă pentru intervalul de formare.

 • Rata calculată: ideal pentru rularea la 50, 100 sau chiar 1500 de metri
 • .

  Intră în distanța de vizionare la destinație, porniți cronometrul și începe de rulare este - viteza calculată.

 • ori Lumea: Puteți seta intervalele orare va fi afișată în lume
 • .

  Fiecare fus orar este reprezentat de oraș mare în acest domeniu - New York, Londra, ...

 • 5x alarmă: alarmă de zi cu zi , care vă avertizează în fiecare zi , în același timp , pe care le setați.
 • Alarmă cu funcție de amânare: alarma va suna după câteva minute până când este complet oprit.
 • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.
 • Spoturi:

  Pentru a menține impermeabil la 200 de metri, utilizați tastele funcționale pentru simulare!

  Observații:

  Ceasul se livrează în cutia originală Casio.

  Brand:

  Casio

  Dicționar de ceasornicărie

  Parametrii

  Cronograf :3 cronografe
  Dimensiune :mare (lățime 4-5,49 cm)
  Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
  Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

  cuarț

  Carcas :plast
  Curea :plast
  Culoarea curelei/brățării :Bej
  Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
  Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
  Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
  Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
  Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
  Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
  Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
  :
  minerale
  Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :200 m - scufundare
  Greutate :70 g
  Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :51x55x17 mm

  Funcție

  Indicator dată ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
  Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
  Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
  Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
  Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
  :
  calendar complet automat
  Iluminare ?Iluminare After Glow - Iluminarea de fundal luminează după apăsarea pe buton încă cca 5 sec., apoi se stinge automat.
  Iluminarea EL automată de fundal - Când înclinați ceasul spre fața dvs. automat se pornește iluminarea de fundal al display-ului sau cadranului.
  Iluminarea EL - Iluminarea de fundal a display-ului sau cadranului.
  Strat luminiscent - Stratul fluorescent mărește perioada de iluminare și puteți pentru cca 6 ore să urmăriți timpul chiar și în condițiile de vizibilitate slabă sau întuneric complet.
  Iluminare LED - Pentru iluminarea de fundal a cadranului sau display-ului se folosește LED-ul.
  INDIGLO - Numai pentru ceasurile de Timex , încorporează un ecran electroluminiscent pentru iluminarea cadranului sau display-ului.
  Trigalight - O tehnologie, a ceasului TRASER, de iluminare revoluționară a acelor indicatoare și a marcajelor. Microtuburile conțin gaz radioactiv, și realizează o iluminare continuă fără un aport energetic din exterior.
  :
  LED- automatic
  Cronometru ?CronometruFuncție de măsurare a timpului. Unele modele permit măsurarea mai multor ture. :cu o precizie de 1/1000 secunde, max. 100 oră
  Alarmă ?AlarmăUn dispozitiv care emite un sunet, la un timp prestabilit.

  Memento - Anunță data stabilită printr-un sunet.
  Alarm cu efecte - în locul semnalului obișnuit, sună o melodie, eventual ceasul poate si vibra.
  Semnal orar - Anunțuri sonore ce se repetată la fiecare oră.
  Multialarm - O alarmă simplă care se repetă la fiecare 24 de ore și la o perioadă stabilită (oră, ziua, luna)
  Snooze - Funcție de amânare a sunetului, valabila numai pentru ceasurile digitale. Niciodata nu va lasă să dormiți prea mult.
  :
  5x (budík, semnal pe oră, cu funcția Snooze)
  Taimer ?TimerCeasul enumără timpul prestabilit până la zero. Când ajunge la zero apare un ton. Unele ceasuri au yacht-timer, un timer adaptat pentru numărătoarea inversă pentru starturi. :1
  Alte :1224 regim orar, rezistent la șocuri, ora mondială
  info@vivantis.ro9-17 +40 312 295 132
  Produse de marcă
  și originale
  x