Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The G/G-SHOCK GD-100MS-3ER

Brand: Casio
Ai între acțiunea unui individ care nu ar dura un minut în repaus? Nu vă puteți imagina viața fără alpinism Ferry, plimbare cu barca de teren periculoase pentru ciclism sau rafting în valuri… Descriere și parametrii

Descriere

Ai între acțiunea unui individ care nu ar dura un minut în repaus? Nu vă puteți imagina viața fără alpinism Ferry, plimbare cu barca de teren periculoase pentru ciclism sau rafting în valuri sălbatice? Apoi , pe încheietura mâinii nu ar fi ratat ceas aproape indestructibil G-Shock din atelierul brandului Casio. Construcția lor robust asigură o rezistență împotriva șocurilor și a vibrațiilor. caz masiv și curea într-o nuanță atemporal de armata kaki va încânta fanii stilului. Amatori sporturi de apă vor aprecia rezistente la apa pana la 200 de metri, prin care se poate scufunda cu ceasul la încheietura mâinii (nu uitați că apa nu ar trebui să folosească tastele funcționale). Și oferă soluții sofisticate afișează automat iluminarea. Doar pentru a ridica mâna unui ceas la un unghi de aproximativ 40 de grade la fata si se va aprinde automat fără a apăsa. În plus, producătorul garantează o viață a bateriei de până la 7 ani, ceea ce este într - adevăr o lungă perioadă de timp fără griji.

Bucurați-vă de un supliment care va deveni un companion indispensabil pentru aventurile tale.

caracteristici:

 • Calendarul complet automat: sistemul este programat pentru mai multe decenii înainte, datorită căreia nu trebuie să se ocupe cu anii bisecți.
 • Cronometru: măsurarea timpului de la 1/100 timpul maxim de funcționare de 24 de ore.
 • cronometru numărătoarea inversă pentru intervalul de formare: Numără înapoi după o secundă, puteți seta la un maxim de 24 de ore

.

După timpul de sună alarma, LED-ul clipește și ceasul va conta în jos aceeași întindere - o caracteristică perfectă pentru intervalul de formare.

 • 4x alarmă multifuncțional: Puteți alege din mai multe tipuri de alarme; Puteți seta o alarmă de zi cu zi, alarma lunar, pana in prezent, alarma pentru un timp într-o lună.
 • Semnalul de ceas: se aude bip la fiecare oră.
 • World time: Această funcție vă informează din timp în jurul lumii
 • .

  Fiecare fus orar este reprezentat de un anumit oraș (Tokyo, New York, ...).

 • 12/24 Mode: Alegeți dacă va afișa ora în format de 24 de ore cu 12 ore sau.
 • Mod silențios: apăsați un singur buton pentru a activa sau dezactiva toate sunetele
 • . O caracteristică ideală pentru vizitatorii frecvente la cinema sau teatru.

  Parametrii

  Țara de origine
  Ceasuri japoneze
  Mărimea
  mare (lățime 4-5,49 cm)
  Garanție
  2 ani
  Tipul de mecanism
  Quartz - baterie
  Carcas
  plast
  Curea
  cauciuc
  Culoarea curelei/brățării
  verde
  Sticlă
  minerale
  Impermiabilitate
  200 m - scufundare
  Hmotnost
  70
  Dimensiune
  51 x 55 x 17 mm

  Funcție

  Alarmă
  5x (reflector, semnal pe oră, cu funcția Snooze)
  Indicator dată
  calendar complet automat
  Iluminare
  LED- automatic
  Cronometru
  cu o precizie de 1/100 a doua, max. 24 oră
  Taimer
  1
  Alte
  iluminat - 1224 regim orar - rezistent la șocuri - ora mondială

  Produsul este, de asemenea, în secțiunile

  zile
  :
  ore
  :
  minute
  :
  secunde