Politica de confidențalitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Sigma Ceas cu pulsmetru iD.LIFE negru 24600

Codul produsului: hSG046

Sigma Ceas cu pulsmetru iD.LIFE negru 24600

  •  Poza este in scop ilustrativ - este ilustrata o alta culoare a produsului in poza.
  •  Poza este in scop ilustrativ - este ilustrata o alta culoare a produsului in poza.
  •  Poza este in scop ilustrativ - este ilustrata o alta culoare a produsului in poza.

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Sigma .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

SigmaCeas cu pulsmetru iD.LIFE negru 246002693.46out_of_stock

Oricine a încercat vreodată să piardă în greutate exercițiu, știe foarte bine cât de important un rol în formarea ritmului cardiac. Puteți încerca mișcări, dar atunci când nu dețin această valoare la valoarea corectă, vei transpira sânge fără rezultat vizibil. Nu încercați să inutil și de a obține un pic de ajutor de la un expert în structurile micrometru de cuvinte luate - Heart Rate Monitor Sigma din colecția iD.GO.

 

heartrate Id-ul de viață HP

Pe carcasa din spate a ceasului vezi dioda verde, care este utilizat pentru a măsura ritmul cardiac. Culoarea verde este un contrast cu culoarea roșie a sângelui, astfel încât ceas acest mod este măsurată prin viteza de curgere a vaselor de sânge și vene la încheietura mâinii. Acesta este primul model de la Sigma , care nu are nevoie pentru a determina centura de piept de ritm cardiac.

Datorită setarea de formare la diferite rate de inima si a calcula ritmul cardiac maxim formarea dumneavoastră va fi întotdeauna eficientă. După ce ajunge la ritmul cardiac maxim, alerte vibrații vă vedeți că ar trebui să încetinească.

Pedometru și activitate Meter

Id Pași de viață

O parte a ceasului este, de asemenea, un pedometru, care vă face imediat informații despre câți pași ai umblat în acea zi

. Apreciați contorul de activitate, care determină cât de mult timp dedici mișcarea generală. Valorile sunt o luna stocate în memorie, astfel încât să puteți viziona direct pe statistici pentru a determina etapele ujitých și timpul petrecut în mod activ. Pentru a găsi datele nu aveți nevoie de un telefon inteligent.

Cureaua încheietura ceas-capsate silicon negru , care este foarte plăcut la atingere și rezistent la deteriorări datorită proprietăților hipoalergenice potrivite pentru persoanele mai sensibile.

 

funcţii de formare
ritmul cardiac

Ritmul cardiac mediu

Presetate zonelor de antrenament
Zona țintă Indicator Zona

alarmă pentru zona

Timp în zona țintă

Calcularea ritmul cardiac maxim

ore

data

viteza medie

distanța totală

formare statistici lunare

alarmă vibratoare

 

brățară Funcții de fitness (pedometru)
Scopul individual de zi cu zi (etape)

obiective intermediare determinate (bronz / argint / aur)

numărul de pași

calorie

distanță

Acces rapid la ritmul cardiac curent

Ostatní caracteristici
Keylock

Indicator de stare a bateriei

display-uri de iluminat
curea de silicon

sticlă minerală

Măsurarea frecvenței cardiace de la încheietura mâinii

Built-in baterie reîncărcabilă USB
afișare Text complet: GB-DE-FR-IT-ES-NL-EN-PL

Funcția TAP (afișaj activ)

Măsurarea frecvenței cardiace de la încheietura mâinii
Modelul ID.LIFE măsoară frecvența cardiacă de la încheietura mâinii de un senzor optic, eliminând astfel utilizarea capsulei, care este foarte confortabil

. In timpul antrenamentelor ritmului cardiac se înregistrează în mod continuu pentru evaluarea datelor de formare. In afara de formare în modul de fitness bratara, puteți vizualiza ritmul cardiac curent.
Principiul de măsurare a pulsului încheieturii este urmatoarea: de un senzor optic PPG observând schimbarea perfuziei tisulare. Senzorul PPG, sursa de lumină și elementul fotoelectric. Senzorul este capabil să monitorizeze modificările în circulația sângelui, din care apoi calculat frecvența cardiacă rezultată.

 

 

fitness „antrenor“
Indicatorul grafic poate fi monitorizată zona țintă. Cu acest afișaj grafic și o metodă de vibrație este dat feedback atunci deasupra sau dedesubtul zonei țintă.
Indicatorii 4 zone vor fi ajustate automat, în conformitate cu datele specificate (sexul, data nașterii, greutate). Fiecare zonă poate fi setată în mod subiectiv în funcție de nevoile utilizatorilor.


Descrierea funcției de formare
Feedback
(informații de feedback) - în cazul în care zona țintă selectată, iD.LIFE apare pe starea de afișare a antrenamentului bazat pe ritmul cardiac. În funcție de starea de încărcare curentă este afișată - regenerare / cardio / fitness / putere / viteză.

 

Zonele țintă - dacă selectați una dintre zonele țintă prestabilite (calculate pe baza ratei cardiac maxim):
Regenerarea (0-60% tFmax) regenerarea mușchilor, îmbunătățirea metabolismului, reduce stresul, relaxarea
Cardio (61-70% tFmax) de fitness îmbunătățește, accelerează regenerarea, promovează metabolismul, arde grăsimi în mod eficient
Fitness (71-80% tFmax) îmbunătățirea nivelului de aerobic conduce la gestionarea mai ușoară a sarcinilor medii
Performanță (81-90% tFmax): creșterea puterii maxime, rezistenta
Viteza (mai mult de 90% tFmax) efort, crește viteza maximă de putere

Personalizat: reglabil în funcție de preferințele individuale

afișare TAP
Atingerea ecranului pentru a comuta rapid între informațiile afișate pe formare. Utilă în special în timpul iernii, atunci când nu este nevoie să decoleze mănuși și confortabil doar atingând comutator. Atingând Mod de fitness bratara pentru a activa lumina de fundal.

Statisticile de până la 12 luni
Ecranul poate fi vizualizat cu ușurință în orice moment și statistici lunare privind practicile și activitățile.
Valorile afișate sunt: ​​numărul de sesiuni / timpul de formare / distanta / calorii / ora în zonele țintă /
trofee zilnice realizate (bronz / argint / aur).
 

Descriere Caracteristici brățară de fitness
Grafica în formă de păpușă este afișată în permanență în partea de jos a ecranului pentru a trece pe ecran cu progresul zilnic spre obiectivele. Butoanele de comutare (stânga și dreapta), du-te prin măsurat brățară de fitness de date - un indicator al activităților / etape / calorii / distanță de ritm cardiac pe zi / curent.
afișare grafică a obiectivelor atinse de zi cu zi: afișarea o păpușă mică.
activități în timpul zilei cu LED - uri: fază este prezentată grafic atins un nivel zilnic. Ținta este pentru fiecare zi este împărțit în trei trofee - bronz / argint / aur. Obiectivul zilnic este presetat la 10.000 de pași în stabilirea acestui obiectiv poate fi personalizat pentru propriile nevoi.
Etape: numărul de pași pentru ziua curentă.
Calorii: Afișează caloriile arse pe zi, nu doar în timpul formării orientate curent, precum și caloriile arse în metabolismul bazal de fază.
Distanța: se calculează pe baza frecvenței de pași și acțiuni. Într-un ritm mai rapid este de așteptat un pas mai lung.
Ritmul cardiac curent: afișează ritmul cardiac curent.

Viteză + Distanță
iD.LIFE viteză măsurată în unități de km / h sau min / km, iar distanța. Viteza și distanța sunt măsurate cu ajutorul accelerometrului 3D integrat. Distanța măsurată se calculează pe baza datelor furnizate de senzorul de mișcare.

Built-in baterie cu litiu reîncărcabilă USB
Bateria poate fi reîncărcată fie de la un computer utilizând cablul inclus Micro USB sau direct de la rețeaua de alimentare. port USB este localizat pe partea inferioară și este protejat de un sigiliu de silicon flexibil. Bateria are o viață de până la 18 zile.

display - uri de iluminat
Lumina de afișare pentru a instrui oricând / oriunde și pentru a urmări de formare în întuneric.

display mare
Pe marele ecran, datele arată numere mari, litere și simboluri grafice pentru cea mai bună claritate posibilă și simplitatea.
Dimensiuni: Înălțime x lățime x adâncime: 41 mm x 38 mm x 13,4 mm
Display: înălțime x lățime: 27 mm x 27 mm

sticlă minerală robustă
Prin utilizarea de afișare de sticlă minerală este cel mai rezistent la zgârieturi. Un alt avantaj este excelent lizibilitatea, chiar și în lumina directă a soarelui.

butoane
Intuitivă cu trei butoane. Cele două butoane inferioare a comuta între elementele de meniu sau valori înainte și înapoi. Butonul de sus confirmă acțiunea.

vibrație
Două tipuri de vibrații la încheietura mâinii oferind mai mult feedback-ul atunci când deasupra sau sub zona.

curea de silicon
silicon ajustabil de monitorizare a ritmului cardiac curea este foarte plăcut și confortabil pentru toate zi de uzura. Dublu clasp este solid și previne slăbirea.

conţinutul pachetului
Pulsmetr iD.LIFE
Cablu de încărcare microUSB

Observații:

Ceasul se livrează în cutia originală Sigma.

Brand:

Sigma

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :plast
Curea :silicon
Culoarea curelei/brățării :Negru
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :30 m- ploaie

Funcție

Indicator de date ?Afișarea dății Data - Indică data actuală cu ajutorul numerelor. Acesta poate fi automatizat, localizat intr-un singur sau două locuri și se află într-o ecran mic de pe cadran. Pentru unele tipuri este realizat sub formă de cadran pe care se indica un ac.
Ziua săptămânii - indică denumirea zilelor în săptămână prin scurtări de limbaj străin(pot fi și două limbi) într-un ecran mic de pe cadran sau cu ajutorul indicatorului și cadranului cu denumirea zilelor.
Calendar - Afișează ziua, luna și eventual anul.
Calendar Perpetual - Un calendar preprogramat pe bază mecanică, distinge lungimea lunii și anii bisecți. Utilizat și la modelele analoagice.
Calendar automat - Funcția pentru câteva ceasuri digitale și combinate unde calendarul e preprogramat pentru câteva zeci de ani.
:
calendar
Alarm ?AlarmăUn dispozitiv care emite un sunet, la un timp prestabilit.

Memento - Anunță data stabilită printr-un sunet.
Alarm cu efecte - în locul semnalului obișnuit, sună o melodie, eventual ceasul poate si vibra.
Semnal orar - Anunțuri sonore ce se repetată la fiecare oră.
Multialarm - O alarmă simplă care se repetă la fiecare 24 de ore și la o perioadă stabilită (oră, ziua, luna)
Snooze - Funcție de amânare a sunetului, valabila numai pentru ceasurile digitale. Niciodata nu va lasă să dormiți prea mult.
:
vibrační
Alte :krokoměr, monitor pentru pulsul inimii, functii de trening
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x