Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceas hybrid ZeTime Premium Black/Black - 39 mm - REDUCERE

Brand: MyKronoz
Urmăriți cu reducere din cauza despachetării, lipitoarelor de protecție lipsă.   Căutați un ceas la modă care să fie și un ceas inteligent, cu o mulțime de funcții? Apoi te uiți la Zetia Elite din… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Urmăriți cu reducere din cauza despachetării, lipitoarelor de protecție lipsă.

 

Căutați un ceas la modă care să fie și un ceas inteligent, cu o mulțime de funcții? Apoi te uiți la Zetia Elite din mărcile atelier MyKronoz ideale! Carcasa este din oțel inoxidabil acoperit cu acoperire PVD negru. Pe încheietura mâinii, ceasul este legat de o curea de piele elegantă. Pe cadran negru circula mâinile care măsoară timpul analogic. Dar , în curând , veți găsi că dețin o adevărată bijuterie - un ceas hibrid, care, în plus față de timpul analogic, de asemenea, să conțină un touchscreen de diapozitive de interior extrem de rezistent la Gorilla Glass. Nu vă faceți griji că mâinile a interfera în controlul de afișare - dacă este necesar „uhnou“ pentru a poziționa un sfert până la trei, iar toate datele sunt citite atât de bine. Caracteristica perfectă este abilitatea de a comuta între diferite funcții cu coroana. În ceea ce privește proiectarea de display, puteți alege din zeci de diferite arată, inclusiv propria lui.

Hybrid hodinky

Conectarea cu telefonul inteligent
După ce conectați ceasul prin Bluetooth cu telefonul inteligent, veți aprecia beneficiile acestor ceasuri unice foarte greu. Fără a fi nevoie să scoateți telefonul din buzunar sau în geantă, veți primi informații imediate cu privire la numărul sau numele persoanei care vă apelează la mesajele SMS sau e-mail, dar, de asemenea, notificările de la Facebook (inclusiv Messenger), Instagram, Skype si multe altele aplicații. Mulțumiri technoliogiie Mișcarea inteligentă ceasuri de timp, prin actualizarea locației dvs., de exemplu , dacă sunteți oriunde în lume, vei ști întotdeauna exact ce oră este. Dezavantajul de ceasuri inteligente este de multe ori de viață scăzută a bateriei, astfel încât trebuie să urmăriți aproape în fiecare zi de încărcare. Zetia ceasuri originale sunt afectate de această problemă! Built-in baterie oferă până la 3 zile de viață a bateriei atunci când se utilizează funcțiile unei anduranta de 30 de zile atunci când opriți afișajul.

Ceasul este încărcat prin plasarea partea din spate a suportului magnetic al încărcătorului USB.

caracteristici:

  • OTA actualizare: actualizări software Watch când este conectat la telefonul mobil în sine.
  • monitor integrat ritmului cardiac: pe spatele ceasului vedea dioda verde, cu a cărui asistență între ceas ritmul cardiac - și nu este nevoie să catarama de pe cureaua de piept.
  • Monitor somnul lor suficient de lung somn este imperativ pentru un stil de viață sănătos

.

Cu ceasul dvs, veți putea vedea întotdeauna dacă dormiți bine.

 

  • Cronometru: o caracteristică concepută pentru toți pietonii sau pentru cei care au nevoie de motivație pe jos.
  • Calculați calorii arse: păstrați o imagine de ansamblu a caloriilor arse.
  • Notificare: Ceasul vă informează despre apelurile primite, mesajele SMS, e-mailurile, notificările de la Facebook, Messenger, Instagram, ...
  • Setarea obiectivului: Doriți să începeți să vă mișcați mai mult? Stabiliți obiectivele în aplicația mobilă și utilizați ceasurile ZeTime pentru a vă motiva în mod eficient.
  • Controlul muzicii: Aveți muzica preferată pe căști și doriți să comutați între melodii cât mai repede posibil? Puteți face acest lucru chiar pe ceas - fără a fi nevoie să scoateți telefonul mobil din buzunar sau din rucsac.
  • Vreme: Ceasul vă informează despre vreme și despre evoluția sa în locul în care vă aflați.

 

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
39 x 44 x 13 mm

Funcție

Alte
pedometru - Bluetooth - monitorizarea ritmului cardiac – indicator integrat - monitorizarea somnului - notificări din telefonul mobil - funcții pentru antrenament - meteo tendințe
zile
:
ore
:
minute
:
secunde