Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Ceas inteligent 0830373

Brand: Scuderia Ferrari Cod: hSF097

Descriere

Combinația dintre ceasul clasic și SmartWatch? Da, aceste ceasuri Scuderia Ferrari vin cu această noutate, care arată incredibil de bine. Combinația tradițională de culori tipice pentru acest brand asigură un aspect clasic, dar în interiorul ceasului este de asemenea o mașină de ceas cu tehnologie modernă.

Cu Ferrari Ultraveloce Smartwatch, vă puteți conecta ceasul la telefonul mobil și vă puteți bucura de funcții inteligente pentru a vă face viața mai plăcută.

Ceasurile sunt compatibile cu Android și iOS.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Adaptor - de curent alternativ
Pentru rezervă de putere
120 hodin
Carcas
oțel
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
44 x 44 x 12 mm

Funcție

Alte
memoria contactelor telefonice - notificări din telefonul mobil - pedometru - Bluetooth
Indicator dată
calendar
Brand: Scuderia Ferrari

Ferrari este un brand italian de masini sport, care este faimos mai ales pentru participarea sa la Formula 1. În acest moment, cu toate acestea, marca a pătruns în aproape fiecare sector al pieței de moda. Fie că veți cumpăra un tricou, ochelari de soare, parfumuri sau ceasuri sunteți pur și simplu în stil. Pentru ca Ferrari, e un stil de viață.
Ceasuri Scuderia Ferrari sunt caracterizate prin aspectul lor sportiv casual, care este utilizat în principal negru și roșu. Materiale de înaltă calitate și mișcări precise sunt frecvente.
Dacă sunteți în căutarea pentru ceasuri, care au fler și nu toată lumea, atunci puteți comanda ceasul Scuderia Ferrari.

Scuderia Ferrari
zile
:
ore
:
minute
:
secunde