Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceramic 006K900

Căutați o completare blândă care să vă perfecționeze frumusețea naturală? Lucrul real este ceasul de la atelierul lui Pierre Lannier . Fața lor strălucitoare se bazează pe un aspect clasic - decorat… Descriere și parametrii

Descriere

Căutați o completare blândă care să vă perfecționeze frumusețea naturală? Lucrul real este ceasul de la atelierul lui Pierre Lannier . Fața lor strălucitoare se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini și indicatoare cu logo-ul mărcii în poziția 12. Cu siguranță veți fi îndrăgostiți de utilizarea ceramicii albe găsite atât pe spate, cât și pe oțel inoxidabil. Ceramica nu numai că este foarte durabilă, ci oferă, de asemenea, un aspect modern la tot. Bucurați-vă de un add-on care va merge într-adevăr cu voi.

Observații

Ceasul se livrează în Pierre Lanniercutia originală Pierre Lannier.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - ceremică
Curea
ceremică - oțel
Culoarea curelei/brățării
alb - argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
28 x 28 x 7,3 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile