Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ceramic 006K938

Cauti un accesoriu elegant? Apoi , există doamnelor ceasuri de ceramică din marca Pierre Lannier alegerea potrivită. Ceasuri sunt pariuri pe combinația alb-argintiu, care este foarte popular și este… Descriere și parametrii

Descriere

Cauti un accesoriu elegant? Apoi , există doamnelor ceasuri de ceramică din marca Pierre Lannier alegerea potrivită. Ceasuri sunt pariuri pe combinația alb-argintiu, care este foarte popular și este adecvat ca o completare la tinuta jekémukoliv. Cadran negru împodobit cu un mâinile de argint și indexează și, prin urmare, este elegant și foarte ușor de citit. Pariați pe accesoriul care transformă încheietura mâinii în jurul centrul atenției.

Observații

Ceasul se livrează în Pierre Lanniercutia originală Pierre Lannier.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
ceremică - oțel
Curea
oțel - ceremică
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
30 x 30 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile