Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS ACTION Diver Automatic C032.407.17.051.60 60th Anniversary

Brand: Certina
Dacă sunteți în căutarea a ceva special, atunci pariați pe Certina care nu vă vor dezamăgi. Sărbătoriți 60 de ani de la conceptul de Double Security cu noi și agrafați această piesă de lux la… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă sunteți în căutarea a ceva special, atunci pariați pe Certina care nu vă vor dezamăgi. Sărbătoriți 60 de ani de la conceptul de Double Security cu noi și agrafați această piesă de lux la încheietura mâinii. În practică, DS înseamnă că ceasul are o sticlă de safir rezistentă, un garnitură de arbore a coroanei, un sigiliu cu coroană dublă, un sigiliu special pentru capacul din spate și un capac posterior întărit. În plus, Certina lucrează cu Sea Turtle Conservancy, o organizație de conservare a țestoasei marine. Cu siguranță veți fi încântați de detaliile celei de-a doua, care sunt în culoarea logo-ului Sea Turtle Conservancy.

Ceasul este echipat cu o carcasă din oțel inoxidabil, cu o lunetă de scufundare rotativă unidirecțională. Ceasul este fixat cu o curea din silicon care este antialergică, rezistentă și plăcută la atingere.

Cu 30 ATM rezistent la apă, pot rezista în siguranță la scufundări profesionale în adâncime. Ceasul este alimentat de excelenta mișcare automată ETA Powermatic 80.111 cu o rezervă de până la 80 de ore . Alte caracteristici includ o coroană cu șurub, ștampilă de date, luminescența puternică a SuperLumin sau cristalul de safir antireflor .

Pariați pe Certina pentru a satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Lățimea curelușei
21 mm
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
80 oră
Carcas
oțel
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
antireflex - safir
Impermiabilitate
300 m - scufundare
Hmotnost
90
Dimensiune
43 x 51 x 13 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Lunetă
rotație cu sens unic
Luminiscență
indicator și index Super LumiNova
zile
:
ore
:
minute
:
secunde