Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

DS PODIUM Lady Automatic C001.007.11.013.00

Brand: Certina
Certina lux pentru Certina cu un ceas alb arată perfect pe încheietura mâinii. Detaliile de pe cadranul alb cu cifre romane sunt prelucrate cu gust și, pe lângă ora clasică, sunt echipate și cu o… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Certina lux pentru Certina cu un ceas alb arată perfect pe încheietura mâinii. Detaliile de pe cadranul alb cu cifre romane sunt prelucrate cu gust și, pe lângă ora clasică, sunt echipate și cu o ștampilă de date. De asemenea, ceasul își datorează succesul pentru manopera de calitate și materiale premium, inclusiv cutii din oțel inoxidabil. Ceasul este alimentat de mișcarea automată elvețiană ETA 2671 cu o rezervă de până la 38 de ore . Răsfățați-vă cu accesorii de lux în calitate Made Swiss.
Filozofia sportului Certina este exprimată în conceptul DS care este inclus cu toate Certina fără excepție, asigurându-se că ceasul are o sticlă rezistentă din safir, sigiliu pentru arborele coroanei, garnitură dublă coroană, garnitură spate specială și capac posterior întărit.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de mecanism
automat - mecanice la mișcarea mânilor
Pentru rezervă de putere
38 oră
Model strojku
ETA 2671
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
antireflex - safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Hmotnost
65
Dimensiune
29 x 29 x 9,2 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
zile
:
ore
:
minute
:
secunde